Snö

Idag har jag haft snöbollskrig. Om jag nu inte minns fel, schneeballsschlacht på tyska.
Jag blev blöt.

Vet ni vad? Vet ni vad ja är trött på?
Killar. Ja eller, förutom det.
Folk som man märker så otroligt bra på bara vill va me en bara för att få ens kontakter, för att sno ens vänner. De smörar, dagarna i enda för att få va med en under helgen, försöker hela tiden skriva till ens vänner på pa, o, ja, det är bara något som märks så väl och som man stör sig på.
Att folk inte bara kan inse att deras liv är tråkiga och oglamourösa.
Mitt liv är roligt måste ja ändå säga och jag har många riktiga vänner.
Jag skrattar och gör en massa kul, och det är väl så det ska va?
Jag klär mig hur jag vil och försöker inte hitta/ta någon slags stil vare sig det handlar om levnadssätt, bantningsmetod, nicole richie eller playahead.
Och vet ni vad?
Det är jag otroligt glad över.

ska nu se om min favorti på filmgalan vinner nåe, han är så snygg.
<3 /fladvad


Helg, ljuva helg

Hej blogg.
Idag är det söndag och jag har söndagsångest.
Nu tänkte jag berätta om min helg
Fredag
Kvällen börjar egentligen när jag glider upp mot ektrop och ska möta lars. Han är sen och jag tvingas stå å frysa länge. Vi kollar sedan på lejonkungen och ondskan. han åker efter frukost.  Jag lämnar de delar runt "läggdags" och "min säng", vi går inte in på några detaljer.
Lördag
Pratar m Henrik.
Julia och jag drar till Kullman där vi spelar ölspelet m folk. Hans bror är föresten mcyket snelhest. Det hela slutar med att vi alla halkar ut i snön och möter annat folk vid ektorp. Mina minnen säger att vi var vid forum och Mc-donalds då vi försökt komma in på fest hos nåen tjej i Jarla berg. Erik säger att hon är rädd för kokurans. Vi är där m folk och jag strular me Nick som sen berättar att han kräkts för en kvart sen.
Vi åker hemmåt, ringer lars och pratar om knäppa saker och sover sedan sött
Söndag
Julia och jag badar bubbelbad och har ansiktsmasker. Pratat med min nye hemlige vän. Han är också snelhest, trodde han var hobbyturk ja.

Och nu sitter jag här, pratar m den hemlige vännen och väntyar på att få middag.
Ses i snöbollskriget imorgon :D
puss

Min stora kärlek

Hej där blogg.
Här sitter jag och lyssnar på kent. Kent är så sexan för mig. Det känns som om det va en helt annan tid, som om man levde i en bubbla där, när man var sissådär 12-13 och gick på järla skola. Där regerade man skolan och man trodde att det var livet. Ekliden är så mycket mer... oskyddat lixom, som om folk skulle kunna hoppa på en bakom varje buske.
Men sexan är också tiden då jag och isabel var bästisar och tonårsrevolterade mot våra stackars föräldrar, alex och jag som var som syskon, ungern-resa med blod i en säng och sen en oförglömlig sommar som slutade med gråt i en ensam säng.
Men också en höst där jag var paralyserad. Helt borta. Killen hette Lars och han gick på skuru. Han spelade innebandy och hade vackra bruna lockar.
Vi var tillsammans och beroende av varandra, tills vi gjorde slut. Då gick mitt liv under en tid.
Vi var utan varandra ett halvår, men tog sedan upp kontakten igen. Då var allt spännande igen på nåe sätt, jag minns att jag inte riktigt skulle tänka om honom då.
jag och larsSen gick tiden och vi blev tightare och tightare, han var inte en beroendeframkallande pojkvän längre utan snarare världens bästa lillebror. Pojkvänner och flickvänner kommer och går, men lillebröder består.. eller, kanske den första kärleken.
För vi kommer alltid vara.. så jävla tighta, det skulle inte gå annars, jag vet inte hur ja ska förklara det.. men den som vill ha honom, får lixom ta mej på köpet.
men just nu är det lite konstigt, för vi är lixom så.. äsch, jag vet verkligen inte.
det jag i princip jag vet är att du, lars anders högmo, är det bästa som hänt mej på ett sätt... För du är en sån vän som jag bara alltid kommer ha... och, ja vad som än händer, äsch, nu blir det konstigt här.
Du är världens bästa kille, och jag kmr alltid älska dig, för du är som min andra halva.
Jag vet att vi en dag kommer gifta oss, träffas nerdrogade och missyckade på någon bar, och sedan komma på hur mycket vi älskar varandra.. Seriöst, det skulle inte funka nåe allt utan dej... fy, det här blir verkligen jätte skumt. såå, äsch
<3 nu har jag skrivit om dig.
Glöm aldrig att jag älskar dej, och du är så otroligt fin.

Saknar min syster

jag och louise
Idag sitter jag här och saknar min syster.
Hon heter Louise och är just nu med sin pojkvän i alperna.
Vi är så otroligt olika, iallafall till utsidan.
Jag är julbordsfet hela året, hon är snyggt fit
Jag har brunt rakt hår, hon har blont afro
Jag har bajs-bruna ögon, hon har knall-blå
Och ja, nu sitter jag här och önskar att hon va här.
Då hade hon kunnat göra så jag slapp plugga inför engelskan genom att föreslå en film och glass i mamma och pappas sängar. Eller att vi skulle spela yatsy och titta på tha 70´s show... eller bara sitta och prata och dricka te.
Usch, hon är faktiskt en otroligt stor del av mitt liv, även fast vi lever så särat nuförtiden.
Saknar henne.


Marie Antionette

Hej blogg. Här sitter jag och skriver om folk som var viktiga under den franska revolutionen. Jag måste faktiskt erkänna, att fastän jag älskar so, är detta inte ett så fashinerande ämna som alla andra verkar tycka att det är. Men men...
Är sugen på latte. Varmt gott kaffe med härligt skummad mjölk. MMMM..
Egentligen, smakar inte kaffe väldigt tryggt? Så som mysiga fritidsfröknar som luktar ciggarett rök och gamalt bibliotek, det lukatr ju osckså tryggt, eller hur?
Jag vet inte, men lukter är så spejsat egentligen.
På sommaren kan man nästan känna att det luktar varmt. Eller.. Ja.
På våren luktar det på något sätt snö-blöt-droppar och hela lugten lixom känns så fräsh.
äsch, jag vet inte.
Jag har tråkigt bara...


hej fina blogg

Hej fina blogg.
Det var otroligt länge sedan jag skrev i dej nu.
de faktum över att jag faktiskt raderat de i denna blogg jag skrev förut gör mig alldeles sentimental.
Usch, jag säger då det.
Hur kunde jag överge dej?

Jag heter hursom Carowline, och det här är min blogg. (så de små stackars förvirrad liv som trott att detta var deras blogg kan vara goda och sluta läsa nu)
Jag är dryg och elak.
mer information om Carowline, the person, kommer innom en förhoppningsvis snar framtid.


Hej tvåtusensju