idol.

Hej blogg.
Tänkte berätta vad jag tänkte på igår.
Jag har redan tänkt tanken att idol är ett dåligt program många gånger.
Men nu har det verkligen kommit till sin spets!

1) Juryn ska spela som "små roller" och uppmuntrar folk till att mobba.

2) Är branchen såååå hård? Jag tror faktiskt inte det... kolla på alla stjärnor som bara halkat in på ett bananskal lixom!

3) uppmuntringen av mobbning visar unga en fel bild över hur man ska uppträda som vuxen och vad som är okej.

4) Visar Tv4 medvetet upp en elak bild av juryn? Lixom "gör" dem elakare genom att klippa ihop programmen som de vill ha dem? Då är väl frågan hur Tv4 ser på den negativa påverkningen...

5) Vad händer me de sk. "Idolerna"? Slår de igenom? Blir de kända utomlands? Näe, de släpper en debutskiva och är sedan gästartister under "Allsång på skansen" (där de får sjunga sin hitlåt för att sedan inte ens få sjunga en allsång)

6) Allt ska vara så amerikansk. men om man tillexemper ser på den amerikanska juryn ´"går" de bara på negativt om idolernas själva röstkapasitet och framträdandet isig... Medan den svenska juryn kan gå på folks utseende och personlighet.

7) Och sen sitter hela svenska folket och skrattar åt när folk gör bort sig, får ta en massa skit och sina drömmar krossade på ett hemsk sätt... Det är tydligen det vi helst vill sätta oss ner och slappna av till under kvällarna. De andra kallar mobbning, kallar vi underhållning.

8) Tittarsiffrorna stiger då vi inte längre har några gränser för vad vi gläds åt. det har helt enkelt blivit hippt att se andra misslyckas.

9) Föräldrar oror sig för att deras barn ska se action...

Svenska folket har talat. De tycker att Idol är bra.

Vad tycker du?

image32

Kommentarer
Postat av: Clara

Tycker att du har helt rätt. Juryns elakaste kommentarer är såå påkomna i föreväg, så hilma inövat för att människor som inte kan sjunga ska få de mest fantasifulla och hemskaste sågningarna, och såklart för att vi ska tycka att det är roligare att se på. BAAAAAAAAJS

Postat av: freff

du vet ju hur man säger,
skadeglädje är den ända sanna glädjen.

2007-09-27 @ 21:16:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback