den stora frågan om mat-hak

Hej bloggelibloggen!

Vet du vad jag har tänkt på?
På restauranger så lagar de ju maten i ett sk. kök medan alla gäster sitter i ett annat rum och väntar på maten.
Så brukar ju de flesta svensson-svensson familjen inte ha det hemma. Då sitter man ju också och äter i köket.
Varför äter man då i ett annat rum när man går på restaurang?
Har det något att göra med att amn ska få någon slags suprise när man får maten? Lite julaftons-känsla? Fast amn vet ju faktiskt vad man har beställt redan lixom, det är ju man själv som valt det plus att amn betalar för det själv, två olikheter med julklapparna på julafton.

Har de något att dölja kanske? Ett lik där de lagar maten kanske?
Men då borde ju någon ha skvallrat, eller hur? Plus att alla resturanger, runt om i hela världen akn ju inte ha ett lik där de lagar maten, eller?

Okej, okej. Jag kan kanske förstå varför man äter i ett annat rum och inte vill se på när någon gör ens mat när man är på resturang..

Men då har jag en jätteviktig fråga?
Hur kan det då komma sig att man äter i samma rum som där personalen lagar maten på tex. kebab-hak och pizzerior? Eller att de tillochmed har feta plexiglaset så att man ska kunna se in när de lagar och så?
Varför?
Är viss mat roligare att titta på när de gör än andra?
Och isåfall, vad mer än pizza och kebab vill vi svenskar/hela jordens befolkning då titta på?

p.s Jag skulle vilja se när de slaktar julskinkan d.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback